Workshop straatfotografie 2019-05-12T22:38:31+02:00

Tijdens mijn workshop leer ik je de mooie dingen van straatfotografie

Over de workshop

Tijdens mijn workshop leer ik je de mooie dingen van straatfotografie en geef ik je hier zoveel mogelijk tips over. Zoals je al gelezen hebt ben ik al jaren actief als straatfotograaf. De perfecte foto voor mij is die waar je de emotie in ziet en de uitdaging is om mensen zo puur en rauw mogelijk op de foto te krijgen. De workshops geef ik in kleine groepen, hierdoor krijgt iedereen genoeg persoonlijke aandacht om alles te leren over straatfotografie.

De workshop word meestal in het weekend gegeven, de hele dag van 10:00 tot 17:00. Wel is het van belang dat je een camera hebt en hier enige kennis van hebt. De workshop is echt gericht op het fotograferen van unieke momenten van het straatleven. Wanneer je je hebt ingeschreven voor de workshop ontvang je van mij een email met verdere informatie.


De workshop begint rond 10.00 met een kop koffie om goed wakker te worden en elkaar beter te leren kennen. We bespreken alle specifieke wensen van alle deelnemers zodat we goed voorbereid op pad gaan. Het belangrijkste van de dag is dat ik je over de drempel help om mensen te fotograferen. Tijdens de lunch gaan we ervaringen met elkaar te delen, daarna gaan we weer de straat op om te zorgen dat je aan het einde van de dag met schitterende foto’s weer naar huis gaat.


Aan het einde van de middag gaan we samen alles bespreken en bestaat de mogelijkheid om foto’s te bewerken, zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten. Tevens is er een mogelijkheid om gebruik te maken van mijn forum over straatfotografie, hierdoor kunnen we met elkaar in contact blijven en zo onze ervaringen delen, vragen stellen en blijft de workshop niet bij 1 dag. De kosten van de workshop bedragen 135 euro per persoon, dit is inclusief lunch en 4 drankjes. Als de dag is afgelopen en je hebt de smaak te pakken, dan komt dat mooi uit. Ik neem je dan nog een hele dag gratis* mee met een nieuwe groep. De datum doen we in overleg. Binnenkort meer informatie!

“Fotograferen leerde ik door het te doen, door iets fantastisch moois te maken, door te falen en door te verbeteren”

www.straatfotografieamsterdam.nl | www.deperfecteklik.nl

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marcel Wennink. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen,
aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf (c) 2018.
error: Content is protected !!