Loading...
Human Rights Project 2018-06-12T18:59:17+00:00

“Het Human Rights Project is opgezet om aandacht te vragen voor de schending van de mensenrechten

Human Rights project

Op deze pagina zie je 2 foto`s van mij die geëxposeerd zijn door TheSpiritofart “Human Rights Project”. Aan dit project hebben vijfduizend fotografen meegewerkt waarvan uiteindelijk van honderd fotografen de foto`s zijn geëxposeerd.

Het Human Rights Project is opgezet om wereldwijd aandacht te vragen voor de schending van de mensenrechten op onze wereld en samen te proberen om de waardigheid te herstellen van individuen die met wreedheid en mensonterend in de wereld worden behandeld. Ik ben super trost dat ik aan dit project heb meegewerkt. Wil je graag meer zien over het project: Human Rights? Bezoek dan de website: humanrights

Ook in Nederland is het aantal op straat levende daklozen de afgelopen jaren snel gestegen, in de grote steden in het bijzonder. Inmiddels slapen er weer duizenden mensen op straat. Ondanks alle goede bedoelingen lukt het niet om dit probleem naar behoren op te lossen. De opvanginstellingen zitten stampvol door de gebrekkige doorstroom. Lees hier meer.

Mensen zijn uniek….

Straatfotografie is als een ontdekkingstocht, een spannend avontuur. Ik ben vanaf mijn 15e al een echte creatieveling en daar is mijn passie voor streetart en graffiti ontstaan. Het creatieve is altijd gebleven zo ook de indruk die ik had van alle verschillende mensen die in Amsterdam rondliepen waar ik vaak te vinden was. Dat heeft mij doen besluiten om mijn passie te volgen, namelijk het fotograferen van mensen op straat.

Mijn eerste straatfoto was een zwerver met een kop koffie in de hand en met deze foto heb ik vervolgens mee mogen doen aan het Human Rights Project. Hierover kun je ook meer lezen op deze site. De perfecte foto voor mij is die waar je de emotie in ziet op een natuurlijke manier, namelijk  puur.

Op social media heb ik met mijn foto`s vele nominaties gekregen, tevens heb ik in het blad Zoom gestaan met een artikel over straatfotografie en zijn mijn foto’s over het straatleven in Amsterdam geëxposeerd door het Human Right Project.

“Fotograferen leerde ik door het te doen, door iets fantastisch moois te maken, door te falen en door te verbeteren”

www.straatfotografieamsterdam.nl | www.deperfecteklik.nl

error: Content is protected !!