Forum Straatfotografie 2018-07-17T18:28:37+00:00

Alles over straatfotografie,
praat mee op het leukste forum van Nederland.

Gedragsregels:

Welkom op het Forum! Met elkaar willen we van het forum een veilige en prettige plek maken voor alle gebruikers. Vandaar dat wij onderstaande huisregels hebben opgesteld. Straatfotografie Amsterdam behoudt zich het recht voor gebruikers die zich niet houden aan de huisregels te weren. Ook kunnen berichten verwijderd of bewerkt worden zonder opgaaf van reden of notificatie.-Alle gebruikers van het Forum dienen zich aan de volgende gedragsregels te houden:

-Wees respectvol tegen alle andere gebruikers.
-Gebruik standaard (begrijpelijk) Nederlands.
-Plaats goed gemotiveerde meningen of standpunten.
-Spammen is niet toegestaan.
-Het plaatsen van reclame-uitingen is niet toegestaan.
-Het gebruik van scheldwoorden is verboden.
-Volg aanwijzingen van de moderators.
-Je gebruikt geen aanstootgevende en/of shockerende gebruikersnaam of avatar (profielfoto).

Marcel Wennink
Marcel Wennink
Groep: Beheerder
Lid geworden: 2018/01/12
Titel: Lid Admin
1

Over mij

Ik ben vanaf mijn 15e al een echte creatieveling en daar is mijn passie voor streetart en graffiti ontstaan. Het creatieve is altijd gebleven zo ook de indruk die ik had van alle verschillende mensen die in Amsterdam rondliepen waar ik vaak te vinden was. Na jaren beheerder geweest te zijn van de kunstsite DropYourArt ben ik daarmee gestopt om mijn passie te volgen, namelijk het fotograferen van mensen op straat. Mijn eerste straatfoto was een zwerver met een kop koffie in de hand en met deze foto heb ik vervolgens mee mogen doen aan het Human Rights Project.

De perfecte foto voor mij is de emotie die je ziet in de foto en de uitdaging is om mensen op de foto te krijgen puur en rauw. Op social media heb ik met deze foto`s vele nominaties  gekregen maar het trotst ben ik op de foto van mij die in het fotoblad Zoom heeft gestaan. Dit jaar ben ik als webdesinger voor mezelf begonnen in combinatie met fotografie zodat ik van beide passies het beste uit mezelf kan halen. Daarnaast wil ik mijn manier van straatfotografie graag delen met andere mensen en ben zo op het idee gekomen om workshops te gaan geven.

Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
5
Forumberichten
4
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag Opmerkingen
0
Leuk gevonden
0
Ontvangen 'vind ik leuk's
1/10
Waardering
0
Blog berichten
0
Reacties
Share:

“Fotograferen leerde ik door het te doen, door iets fantastisch moois te maken, door te falen en door te verbeteren”

www.straatfotografieamsterdam.nl | www.deperfecteklik.nl

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marcel Wennink. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen,
aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf. (c) 2018 www.deperfecteklik.nl | info@deperfecteklik.nl
error: Content is protected !!
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub